Söndagkvällen..

Hade en mindre trevlig söndag kväll med huvudvärk och illamående. Låg från 6 tills jag gick å sova i sängen och vred mig av smärta. Behöva int iaf spy, även om det kändes så.. Nå, nu på morgonen kändes det bra iaf. Utvilad och avslappnad då ja int behöva ha ont mera! :)

Den konstiga dagen fortsätter

Så fortsättningen på denna dag var också lite ovanlig.. Innan jobbet hann jag torka upp kattskit från heela hallgolvet + tvätta en katt, torka upp kattspyor ("present" av andra katten) och torka upp halva vattenkoppen som dom vänligt nog hade omkull.. Det hade jag inte väntat med att jag skulle "få" hinna med. 
 
Sen så fick jag också veta att jag fick sluta redan 5 idag :) Ooch sen senare så fick jag veta att jag hamnar i jobb imorgon, på måndag och på onsdag nästa vecka då jag annars hade haft ledigt.. Lediga dagar försvinner och byts ut mot meramera arbete.. :P Kommer bli rik tror jag.. ;)
 
Så nu kom jag då hem för nån timma sen å överraskade Anders(sa inte att jag skulle få sluta tidigare.. ;) ) å nu har jag suttit framför facebook en stund. :)
 
Vad som hände sen, de får du veta nästa gång!
Kanske.. :)

En konstig dag

De är en konstig dag idag. Jag är lika förväntansfull å lite smått nervös å glad som man brukar vara på julafton(då man vill veta om folk gillar julklapparna man har köpt åt dem..). Men, idag är det ju en helt vanlig onsdag! Eller ja, bara nästan helt vanlig.. Hamna i jobb på min lediga dag.. Men hur som, borde iallafall inte känna mig såhär förväntansfull? Kanske är det mitt nya gamecube som gör det? Har varit ganska sugen på att spela nu varje dag.. Hade tänkt ta en spel-dag idag(om de nu inte vore för jobbet..) men kanske jag inte ännu riktigt har insett att jag inte får spela bort hela dagen i fred?
 
Jobbar då från 12-20.30(som igår) så lite hinner man göra före jobbet(fast de aldrig känns som man gör nåt) och ja efter jobbet får man äta och gå i säng.. Så, där har ni min dag.
 
Ska ta och tänka pessimistiskt så kanske jag får behålla min lediga dag imorron! :)
 
Tack å hej, ha en bra dag! :)

Helgens stora fynd

Så, nu har jag fotat lite bilder av samt testat fyndet vi hittade igår.. Och.. ja vad kan man säga, de var verkligen ett FYND!! :D
 
Så nu kan ni lika bra få veta vad det är.. ;) Jag och Anders var ju på loppis igår, och ganska medsamma då vi kom dit hittade vi detta: ett paket med Gamecube, 3 handkontrollers, en mic, alla sladdar som hör till samt 8 spel! Och allt detta för endast 40 EURO!! Hittade ett motsvarande paket(fast med 9 spel..) på huuto för 200€ direkt pris (budet var just nu på typ 165€..) Så ja, är verkligen nöjd nu då jag ännu till vet att det fungerar också! :D Har spelat Pokemon och Super Mario nu ikväll, allt går riktigt snabbt och bilden är superklar å bra! :)
 
 
 
 
 
Och ja, på bilden ser kvalitén kass ut, men de blev bara så i kameran, absolut inte så i kameran.. ;)
 
Mysig måndagkväll allihopa! <3
 

Julklappstankar

Nu senaste veckan har ja upptäckt att jag har börjat fundera på julklappar mer och mer.. Vem ska få vad osv.. Har t.o.m. köpt ett par redan! :) Bra att börja tänka i tid, för jag är en sån som verkligen vill ge nått som mottagaren blir riktigt glad av! Jag hoppas att jag lyckas också.. :) Nåväl, hinner ännu fundera ett bra tag. ;)
 
Snart blir det nåra timmar arbete och sedan handla mat och hem å "undersöka" ett fint fynd som jag och A köpte på loppis.. Lägger kanske upp ett till inlägg om det ikväll eller så.. Vi får se.. ;)
 

 
Och en några år gammal julbild med mig och Dexter, bara för att jag kan.. ;)
 
 
 

Fredagsvila

Njuter av en ledig förmiddag (börjar kl 15) för mig själv. :) Sen blir det jobb och ja, ska lära upp en ny på jobbet idag, blir säkert kul! :)
 
Hittills idag har jag hunnit organisera pokémonkort, surfa runt på nätet, tagit de lugnt och börjat plocka lite i klädskåpet. Försöker slänga sånt jag inte använder, rensa ut sommarkläder som kan föras till förrådet osv. Har inte kommit så långt än.. Men vill hur som helst göra det lite i taget :)
 
Och sen har jag också en ledig helg att se fram emot! Efter att ha arbetat de senaste 4 lördagarna så kommer de kännas BRA me ledig lördag. :) Blir nog mest att mysas med Anders och fara ett varv på höstmarknaden här i stan. :)
 
Nu ska jag se om jag ska fortsätta med klädskåpet lite till eller ej.
 
Ha en fin dag!

Dagens..

... tips: 
5euros hamburgarmåltiden som dom har nu under shokkipäivät i Halpa Halli Café(på di caféer där di nu lagar mat). Jättegoda franska, en smaskig hamburgare med bacon, en coleslaw-sallad med smak av chili & lime, samt en 0,4a med limsa. :)
 
... vill (OCH behöver) ha:
Nya vinter/höstskor! Och det kommer jag troligen också att få! Av mamma, i tidig julklapp.. :)
 
... dåliga:
att de var så himla kallt då man åt på HH-cafe i kokkola att man måsta sita å frys fast man hadd jackan på se :(
+ den otroligt mörka bilfärden hem!
 
... bästa:
Fått vara med bästa pojkvännen och fyndat roliga saker och haft de såå trevligt så! :)
 
 

En bra dag

Idag har jag jobbat och sen träffat LM :) Vi hade en tjej-eftermiddag med lite shopping och prat. Det var jättetrevligt. :) Shoppade faktiskt nåt smått på rea!
 
Nu ska jag gå och kolla på nåt avsnitt skilda världar med Anders! Roligt att få börja se på det nu igen! :)
 
 

Om söndagen och inredning osv.

Så. Som jag berättade tidigare så var söndagen inte en bra dag hos mig och A. Allt verkade vilja gå snett på ett sätt eller annat, men vi klarade oss iaf ganska helskinnade, så när som ett skavsår på Anders hand och ett par saker som gick sönder.
 
Vi kan ta dagen från början. Efter att vi hade stigit upp och duschat osv så skulle vi börja hänga upp lite tavlor och andra saker som länge har väntat på att få komma upp på väggarna. Vi började med det som skulle visa sig vara svårast: ett par upphängningsanordningar för våra muggar(eller ja för några av våra muggar..). Allt verkade vilja skita sig och vi gav nog nästan upp flera gånger innan vi till sist fick upp den. Vi fick dock "offra" vår coca cola klocka som föll i golvet medans vi hamrade och på.. Glaset sprack i tusen bitar, men vi kom fram till att den iaf gick att använda utan glas, så det var ju tur! 
 
Efter det så var det "bara" att hänga upp en drömfångare ovanför sängen, en drak-skylt och ett par coca cola-tavlor. Vilket gick helt okey. Konstigt nog ;) 
 
Senare i nåt skede då vi inte var i närheten så var en av katterna och tog sönder en igelkotts- prydnadsfigur som jag har gett åt Anders i present för nått år sen.. Gissa om vi blev sura. ._. den hade varit längst in på en hylla så de INTE skulle få tag på den, men det räckte tydligen inte till. Nåja, hänt är hänt!
 
Nu då jag tänker tillbaka på gårdagen så känns mina problem inte så farliga, så nu ska jag sluta klaga och istället visa er lite bilder från lägenheten! :)
 
 
Våra nya "muggställningar" med mina Harry Potter-muggar på den. :) Samt hyllan med mina bobble-heads!
Måste säga att jag har varit lite orolig då jag inte har varit helt säker på att muggarna skulle hållas på krokarna, men hittills har ingen fallit i golvet iallafall! :)
 
 
 
Welcome-skylten är den nya. Jag gillar mina drakar. :) Den uppe till höger kostade endast typ nån euro! ^^,
 
 
 
Den nya fina drömfångaren som också var riktigt billig! (köpt i Helsingfors)
 
 
 
Oooch till sist coca cola-tavlorna. De 2 nya är de till vänster. :)
 
 
Ha en solig dag allihopa!

Kort söndagsuppdatering

Helgen lider mot sitt slut och söndagen har varit ganska jobbig på olika vis.. Saker har helt enkelt inte gått som vi har velat hos oss på skolgatan. Fast det mesta har väl iaf löst sig till sist(kan berätta mer om allt imorron) och har ju fått gå en runda på loppis också! (även om jag inte själv "fyndade" så mycket där denna gång!) Så, nu blir det sen gonatt-tid och en ledig dag för mig imorron också! Ska försöka vila och på nåt sett se till att min onda rygg blir bättre! (hur sjutton gör man det utan att gå till en massör som man inte har råd med?)
 
Hur som, sovdags var det. Och nu är wcn ledig, eller nästan iaf, finns ju ett par katter där också, så nu ska jag gå tror jag! Trött som bara den, men ändå inte på humör att gå i säng, svårt va? ;) Nåja, MÅSTE gå, godnatt alla! 

Exploderande huvud

Igår och också lite nu på morgonen har jag verkligen stått för mitt "namn" Thisismyheadexploding, eftersom jag har lidit av en fruktansvärd huvudvärk. Riktigt hemskt har det varit! Efter jobbet och kvällsmaten så gick jag direkt i säng men iallafall var den ju kvar då jag vaknade på morgonen.. Men just nu är det iaf lite bättre! :)
Så ja, igår gjorde jag inte mycket.. Och i förrgår så var jag och hälsade på hos en kompis, vi drack te och pratade om aallt möjligt. De var trevligt. :)
 
Annars haar jag väl inte så mycket att komma med, har mest varit jobb och vila tycker jag.. Nå, två arbetsskiften kvar ännu, sen borde jag få långledigt :):) (alltså ledig helg + ledig mån-ons) Hoppas de blir så, för börjar tröttna på att vara den som måste ta en massa extraskiften.. :P
RSS 2.0